cursus

aanbod

2018/2019

DANS

Beeldend

aanbod Volwassenen

Een mooie, zelf geletterde verjaardagskaart of poster is een prachtig persoonlijk cadeau, maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden! Geef je creativiteit ruim baan en schuif gezellig aan bij de lessen!

Schilderen en Tekenen

Lessenreeks tekenen en schilderen door beeldend kunstenaar Bart Elfrink. Voor beginners én gevorderden. Door individuele begeleiding is niveauverschil geen probleem.

Beeldende Vorming

Deze spannende cursus is bedoeld voor mensen die houden van werken op het platte vlak, maar ook van ruimtelijk.

Glas in Lood

Tijdens de cursusavonden is het mogelijk om 3 technieken te leren: het glas-in-loodzetten, brandschilderen en tiffany.

Keramiek en Pottenbakken

Het motto van de cursus is ’lekker bezig met klei’. Onder professionele begeleiding van meesterpottenbakker Bart Jansen

Edelsmeden

Edelsmeden is een verzamelwoord voor het maken van sieraden, gebruiksvoorwerpen en objecten. Wat is er nu mooier om zoiets zelf te kunnen maken en er je eigen ideeën in te verwerken?

Fotografie

Digitale Fotografie Basis en de direct aansluitende vervolgcursus zijn een feest voor iedereen die méér wil met fotografie. 

Grafiek en Etsen

Ben je al wat bekend met grafiek? En vind je het fijn zelfstandig te werken? Dan is de werkplaats grafische technieken iets voor jou!

Textielatelier

Inspirerende lessen mode/ textiel waarin heel veel mogelijk is. In kleine groepen, waarin iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau. Lessen op meerdere dagen mogelijk.

Kunstbeschouwing

Chronologie van de kunstgeschiedenis vanaf de Renaissance. Met als leidraad de actualiteit van lopende exposities en televisie programma's over kunst.

1 / 1

Please reload